Speciale UPO-uitgave van de NWSflits
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 | online lezen | afmelden
Algemeen pensioenfonds KLM
 
juni 2017
 
Inhoud
Hebt u hem al gelezen?
Kom langs met uw pensioenvragen
Log in op de pensioenplanner
Bezoek dan Mijnpensioenoverzicht.nl
 
Hebt u uw UPO al bekeken?
Afgelopen week zijn de UPO's bezorgd. Per post of digitaal in MijnKLMPensioen. Hebt u uw UPO al geopend en gelezen?
Zo niet, doe dat dan snel. Dan weet u hoe uw pensioen ervoor staat en kunt u eventueel actie ondernemen.
Let op: dit jaar zijn de UPO's verstuurd aan alle actieve (bij KLM werkende) deelnemers en alle uitkeringsgerechtigden. Valt u niet in een van die twee groepen? Dan ontvangt u dit jaar geen UPO.
Facebook Twitter LinkedIn GooglePlus
 
Stel uw pensioenvragen bij een UPO-stand
Ook dit jaar staan we weer met informatiestands bij diverse KLM/KHS-locaties. Hebt u vragen over uw UPO? Of wilt u meer informatie over uw pensioen? Kom dan langs en stel uw vragen aan een van onze pensioenspecialisten.

Bij Cargo en E&M hebben we inmiddels een flink aantal mensen inzicht gegeven in hun pensioen. U hebt ook nog een kans om langs te komen! We staan nog op het Wereldplein, bij Topside en bij KHS. 
Kijk op de website voor data en tijden.

Kunt u niet langskomen bij een UPO-stand? Kijk dan op de website voor meer toelichting op het UPO. U kunt ons ook altijd bellen of mailen.
Facebook Twitter LinkedIn GooglePlus
 
Meer inzicht in keuzes rondom uw pensioen?
Wilt u weten welke keuzes u kunt maken rondom uw pensioen? En wilt u zien welke invloed die keuzes hebben op uw pensioen? Log dan eens in op de pensioenplanner. U vindt de planner in MijnKLMPensioen.
Facebook Twitter LinkedIn GooglePlus
 
Hebt u nog andere pensioenen?
Hebt u bij andere werkgevers gewerkt? Dan hebt u daar mogelijk ook pensioen opgebouwd. U kunt dit nagaan op Mijnpensioenoverzicht.nl. Dit is een website van de overheid waarop u al uw opgebouwde pensioenen kunt vinden. Hier ziet u ook wat u aan AOW kunt verwachten.

Bouwt u ook pensioen op in de nettoregeling? Dat bedrag staat niet op Mijnpensioenoverzicht.nl. U kunt dit wel zien in de Pensioenplanner op de website van het pensioenfonds.
 
Facebook   Twitter
  Mijn KLM pensioen   Stuur door
 
Algemeen pensioenfonds KLM
Deze nieuwsbrief wordt verstuurd vanuit een automatische mailbox. Uw reactie op deze nieuwsbrief wordt daarom niet gelezen. Heeft u vragen of opmerkingen? Kijk dan op www.klmgrondfonds.nl of neem contact met ons op, tel. (020) 426 62 10 of mail naar pensioenservice@klmgrondfonds.nl. We helpen u graag verder.