Lees meer over de financiele positie van het fonds en we stellen een nieuw bestuurslid voor!
Bekijk hier de online versie
Uitschrijven
 
Pensioenfonds SNS REAAL

Nieuws
 april 2017
In dit nummer:
1. 'Mijn pensioen' goed bezocht
2. Dekkingsgraad gestegen
3. Even voorstellen: Marc Meertens
'Mijn pensioen' goed bezocht
Het kan niemand zijn ontgaan. Sinds 1 februari kan iedereen zelf op de website van het pensioenfonds inloggen om zijn persoonlijke pensioeninformatie en de financiële gevolgen van te maken keuzes te bekijken. Meer dan 1500 deelnemers hebben ‘Mijn pensioen’ al bezocht.
We vinden het belangrijk dat je goed op de hoogte bent van je financiële situatie na pensionering of die van je nabestaanden mocht jou iets overkomen. Bestuursleden en medewerkers van het fonds hebben afgelopen weken  daarom extra aandacht gevraagd voor de nieuwe tool op de website, door op  verschillende locaties flyers uit te delen.

De persoonlijke introductie van ‘Mijn pensioen’ leverde veel positieve reacties op. Ook de interesse voor de workshops was groot, meer dan 120 mensen hebben zich al aangemeld. Omdat we de workshops interactief en dus niet te massaal willen laten zijn, hebben we extra data ingepland om zoveel mogelijk deelnemers te kunnen bedienen. Voor ons een stimulans om het onderwerp pensioen regelmatig terug te laten komen en bij jullie onder de aandacht te brengen. De eerste twee workshops hebben ondertussen plaats gevonden en de reacties van de deelnemers waren onverdeeld positief.

Heb je nog niet gekeken op ‘Mijn pensioen’, log hier dan snel in. Mocht je hierover nog vragen hebben, schrijf je dan in voor een van de extra workshops of neem contact op met de afdeling pensioenservice 020 426 63 80 of  pf.snsreaal@blueskygroup.nl.
 
 
Dekkingsgraad per 28 februari 2017 gestegen naar 113,6%, toch nog herstelplan ingediend
De financiële positie van het pensioenfonds is verbeterd. 
Op 28 februari bedroeg de nominale dekkingsgraad (gebaseerd op DNB UFR curve) 113,6%. Op 31 januari 2017 stond de teller op 113,4%. De stijging van 0,2% in februari is veroorzaakt door:
Lees verder
Delen
Even voorstellen: nieuw bestuurslid Marc Meertens
Het bestuur van ons pensioenfonds is weer bijna op volle sterkte.
Marc Meertens is onlangs benoemd tot bestuurslid, als vertegenwoordiger van werkgever VIVAT. Wie is Marc? Een korte kennismaking in drie vragen (en antwoorden).
Lees verder
Delen
Contact
Postbus 123
1180 AC Amstelveen
Telefoon:
Website:
E-mail:
Over SNS REAAL Pensioenfonds
Pensioenfonds SNS REAAL regelt het pensioen voor medewerkers van de Volksbank N.V., VIVAT N.V. Stichting Beheer SNS REAAL en Stichting Fonds 21.