Positieve ontwikkelingen bij uw pensioenfonds

 | online lezen | afmelden
Algemeen pensioenfonds KLM
 
februari 2017
 
Inhoud
Beleidsdekkingsgraad voor het eerst gestegen
Meer keuzemogelijkheden bij ingang pensioen
Kies voor volledig digitale communicatie
Informeer ons over uw scheiding
 
Beleidsdekkingsgraad gestegen
Voor het eerst sinds de introductie van de beleidsdekkingsgraad is deze bij Algemeen Pensioenfonds KLM gestegen. Eind januari 2017 is de beleidsdekkingsgraad 104,1%. Ook de nominale (maandelijkse) dekkingsgraad is gestegen.
Facebook Twitter LinkedIn GooglePlus
 
Meer keuzemogelijkheden bij KLM Health Services (KHS)
Sinds 1 januari 2017 is het voor deelnemers van de pensioenregeling van KHS ook mogelijk om met deeltijdpensioen en/of vervroegd pensioen te gaan. Dit kan op z’n vroegst vanaf 55 jaar. Op de website staat welke keuzemogelijkheden u precies hebt als u met pensioen gaat. 
Facebook Twitter LinkedIn GooglePlus
 
Kies voor digitale communicatie
Sinds eind januari kunt u op MijnKLMPensioen inloggen met uw DigiD. Dat is veilig en ook makkelijk: u hoeft geen apart wachtwoord meer te onthouden. Ruim 5.000 mensen hebben inmiddels gekozen voor notificatie per e-mail. Zij ontvangen voortaan een e-mail in plaats van een brief als er digitale post is van het pensioenfonds. Wilt u dat ook? Log dan snel in op MijnKLMPensioen en laat uw e-mailadres achter.
Facebook Twitter LinkedIn GooglePlus
 
Gescheiden? Geef het door!
Bent u gescheiden? Of is uw samenlevingsovereenkomst beëindigd? Dat kan gevolgen hebben voor uw ouderdomspensioen en/of nabestaandenpensioen. Het is belangrijk dat u gemaakte afspraken aan ons doorgeeft. Dit kan nu ook nog na twee jaar na uw scheidingsdatum. Op de website leest u precies wat u aan ons door moet geven en wanneer.
Facebook Twitter LinkedIn GooglePlus
 
Facebook   Twitter
  Mijn KLM pensioen   Stuur door
 
Algemeen pensioenfonds KLM
Deze nieuwsbrief wordt verstuurd vanuit een automatische mailbox. Uw reactie op deze nieuwsbrief wordt daarom niet gelezen. Heeft u vragen of opmerkingen? Kijk dan op www.klmgrondfonds.nl of neem contact met ons op, tel. (020) 426 62 10 of mail naar pensioenservice@klmgrondfonds.nl. We helpen u graag verder.