Beleidsdekkingsgraad augustus is | online lezen | afmelden
Algemeen pensioenfonds KLM
 
september 2016
 
Inhoud
Beleidsdekkingsgraad augustus 2016
'Voor wie doen we het eigenlijk'
Waarde voor u staat centraal
Uw pensioen in 5 minuten
 
Volg ons op Facebook en Twitter
Facebook   Twitter
 
 Beleidsdekkingsgraad augustus 2016
 
De beleidsdekkingsgraad  is per eind augustus 104,5%.

Dit is een daling ten opzichte van de 105,1% van juli 2016. De beleidsdekkingsgraad is het gemiddelde van de laatste 12 maandelijkse nominale dekkingsgraden (gemiddelde van september 2015 tot en met augustus 2016). De nominale dekkingsgraad is gestegen van 101,8% in juli naar 102,4% in augustus 2016.
Facebook Twitter LinkedIn GooglePlus
 
Voor wie doen we het eigenlijk?
Deze keer hebben we een blog van Luuk van Tol, teammanager Pensioenservice. Hij vertelt over hoe het Uniform Pensioenoverzicht ervoor zorgde dat hij een kijkje in de KLM-keuken kreeg.
Facebook Twitter LinkedIn GooglePlus
 
Meerwaarde voor u staat centraal
Het Algemeen Pensioenfonds KLM wil een duidelijk toegevoegde waarde hebben voor u als deelnemer. Ons doel is immers het veilig stellen van een goed pensioen voor alle deelnemers. Om u deze toegevoegde waarde te laten zien, hebben we een zogeheten waardecreatiemodel gemaakt. Dit model maakt duidelijk hoe wij als pensioenfonds ‘werken’.
Facebook Twitter LinkedIn GooglePlus
 
Pensioen 1-2-3
Wilt u zich wel verdiepen in uw pensioen maar hebt u geen idee waar te beginnen? Lees dan eens het Pensioen 1-2-3. De eerste laag geeft u in 5 minuten de belangrijkste informatie over uw pensioen.  Bijvoorbeeld over de keuzes die u hebt voor uw pensioen.

Wilt u meer weten? Klik dan door naar de tweede laag.
Facebook Twitter LinkedIn GooglePlus
 
Algemeen pensioenfonds KLM
Stuur door naar een vriend
Deze nieuwsbrief wordt verstuurd vanuit een automatische mailbox. Uw reactie op deze nieuwsbrief wordt daarom niet gelezen. Heeft u vragen of opmerkingen? Kijk dan op www.klmgrondfonds.nl of neem contact met ons op, tel. (020) 426 62 10 of mail naar pensioenservice@klmgrondfonds.nl. We helpen u graag verder.