Als deze mail niet goed wordt weergegeven, bekijk dan de online versie
september 2016
Cabine Pensioenplein 2016
Iedereen pensioenwijs
Financiële positie
Pensioen Inzichtdag
U komt toch ook?
Word lid van de online pensioencommunity
Hoe staat uw pensioenfonds ervoor?
Informatiebijeenkomsten najaar 2016
Ik meld me aan voor de nieuwsbrief | Bekijk of wijzig uw gegevens | Stuur door naar een vriend
Cabine Pensioenpein 2016: U komt toch ook?
Al meer dan 250 collega's hebben zich aangemeld voor het deelnemersevent Cabine Pensioenplein 2016. Wilt u ook in slechts één dagdeel meer te weten komen over pensioen? Meld u dan aan voor een bijeenkomst op 5, 6 of 7 oktober 2016. 

Goed nieuws: vanwege de grote belangstelling wordt de break-out sessie "Pensioen 1-2-3. Wat krijg ik wel/niet in mijn pensioenregeling?" ook op woensdagmiddag 5 oktober en donderdagmiddag 6 oktober aangeboden. 

Klik hier voor meer informatie over Cabine Pensioenplein 2016. 
terug naar boven
Cabine pensioenplein: iedereen pensioenwijs!


Wist u dat de pensioencommunity Cabine Pensioenplein ook online bij elkaar komt? In de besloten Facebook groep wisselen al meer dan 2700 collega's met regelmaat kennis en vragen uit over hun KLM-pensioen. 
Word ook lid van deze pensioencommunity door deze link te volgen en rechtsboven op 'lid worden' te klikken. 
Bent u al lid van Cabine Pensioenplein op Facebook? Help dan mee om meer collega's pensioenwijs te maken en deze community verder uit te breiden. Dit kan door collega's die nog geen lid zijn uit te nodigen voor de groep. 

terug naar boven
Hoe staat uw fonds ervoor?



Per eind augustus 2016 bedraagt de beleidsdekkingsgraad van het KLM-Cabinefonds 101,1%. De beleidsdekkingsgraad is de graadmeter voor de financiële positie van het fonds.

Via de website van het pensioenfonds kunt u de maandelijkse stand van de beleidsdekkingsgraad volgen. Wilt u meer weten over de financiële positie van het fonds? Op 5, 6 en 7 oktober 2016 geeft het bestuur van het pensioenfonds op Cabine Pensioenplein 2016  dagelijks een update over hoe uw fonds er financieel voor staat. U kunt tijdens de bestuursupdate ook vragen stellen aan het bestuur. Hebt u vragen aan het bestuur die u alvast wilt doorgeven? Mail ze dan naar communicatie@blueskygroup.nl
terug naar boven
Pensioen InZichtdag najaar 2016

Op 16 november organiseert het pensioenfonds de eerstvolgende Pensioen Inzichtdag. Daar krijgt u antwoord op vragen als: welke keuzes kunt u straks maken en waar moet u rekening mee houden als u straks uit dienst gaat? Ook maakt u kennis met het bestuur van het pensioenfonds. 
Deelnemers die over ongeveer een jaar met pensioen gaan ontvangen een persoonlijke uitnodiging voor deze bijeenkomst.

Wilt u deze dag bijwonen? Laat het ons dan weten via pensioenservice@klmcabinefonds.nl.

terug naar boven