Als deze mail niet goed wordt weergegeven, bekijk dan de online versie
September 2014
NWSFLITS
Onderzoek
Deelnemersevenement
Praten over pensioen
Bijna met Pensioen?
Het fonds op lokatie
Ontvangen uw collega's de NWSflits al?
Doet u ook mee?
Extra dag Cabine Pensioenplein op 4 november
De Nationale Pensioendialoog
Pensioen in Zicht
Pensioenfonds op BMC 13-24 oktober
Ik meld me aan voor de nieuwsbrief | Bekijk of wijzig uw gegevens | Stuur door naar een vriend
NWSflits
Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van het Pensioenfonds KLM-Cabinepersoneel. Kent u (oud-) collega's die zich nog niet hebben aangemeld voor de NWSflits? Stuur deze nieuwsbrief dan door. Als u zich wilt aanmelden voor de NWSflits klikt u hier.
terug naar boven
doet u ook mee?

U kunt nog meedoen tot en met 28 september! Uw mening is belangrijk voor ons.


Het pensioenfonds doet tot en met 26 september een onderzoek onder deelnemers aan het pensioenfonds. Wij willen graag weten hoe tevreden u bent over onze dienstverlening en informatievoorziening. Met deze informatie kunnen wij onze dienstverlening blijven verbeteren. In 2012 hebben wij een soortgelijk onderzoek uitgevoerd. Het onderzoek wordt gehouden op basis van een steekproef.


Hebt u een uitnodiging ontvangen? Dan kunt u nu nog meedoen met de inlogcode in deze brief via www.tns-nipo.com/meedoen.

Alvast hartelijk bedankt!

terug naar boven
extra dag Cabine Pensioenplein op 4 november 2014
Hebt u Cabine Pensioenplein 2014 op 12 september gemist? Grijp dan nu uw kans en kom op 4 november naar deze informatieve en interactieve dag!

Uw collega’s bestempelen 12 september als zeer geslaagd, nuttig, interessant, verzorgd en gezellig. Op 4 november leeft Cabine Pensioenplein weer op en kunt u ook inzicht krijgen in uw eigen pensioen.
 

Wilt u zich aanmelden voor 4 november?
Schrijf u dan nu in voor Cabine Pensioenplein via dit aanmeldformulier. Wees er snel bij, want als de dag vol is kunt u pas volgend jaar weer deelnemen!

Lees op onze website meer over hoe het was op 12 september.
terug naar boven
nationale pensioendialoog
De pensioenen in Nederland zijn aan verandering onderhevig. U hebt daarover landelijk veel kunnen lezen. Ook uw pensioenfonds probeert u via Focus en de website mee te nemen in wat er speelt en wat dat voor uw pensioen betekent.

In Nederland is nu ook de Nationale Pensioendialoog gestart. De overheid gaat in gesprek met de burger over de toekomst van onze oudedagsvoorziening. U kunt vanaf heden uw mening mailen aan de overheid of deelnemen aan een bijeenkomst over pensioen.

Wilt u meer weten?
terug naar boven
pensioen in zicht
Gaat u binnen een jaar met pensioen? Of denkt u erover om deeltijdpensioen op te nemen en zo langer door te werken? Kom dan langs op de Pensioen in Zicht dag op 6 november 2014.

Dagprogramma
Tijdens deze dag krijgt u allerlei informatie over uw pensioen(regeling) en de keuzes die u kunt maken. Ook is HR KLM aanwezig om u te informeren over de veranderingen als u uit dienst gaat bij KLM. En uiteraard vertellen bestuursleden van het fonds hoe uw pensioenfonds georganiseerd is en hoe het fonds ervoor staat. Als u wilt kunt u de afdeling Pensioenservice bezoeken en zien waar al uw pensioenvragen worden beantwoord.

Aanmelden
De dag start om 10.30 uur en duurt tot circa 15.30 uur. Voor een lunch wordt gezorgd. Hebt u geen uitnodiging per post ontvangen en wilt u toch komen? Meld u zich dan aan via dit formulier. We raden u aan vanaf ongeveer een jaar voor pensioendatum aanwezig te zijn. Als u overweegt om met deeltijdpensioen te gaan en op deze manier langer door te werken, dan is deze dag ook interessant voor u.
terug naar boven

Pensioenfonds op BMC 13-24 oktober
Het Uniform Pensioenoverzicht (UPO) voor actieve deelnemers valt 30 september op de deurmat. Hebt u vragen over het UPO of hebt u andere pensioenvragen? Kom dan langs bij de pensioenstand op het Bemanningencentrum van 13 tot 24 oktober (niet in het weekend). Van 6.00 - 14.00 uur is het pensioenfonds aanwezig.

Pensioenspecialisten, bestuursleden, PIT-ers en HR medewerkers staan u graag te woord. Lukt het niet om langs te komen? U kunt ons voor pensioenvragen ook altijd bellen 020 426 62 30 of e-mailen pensioenservice@klmcabinefonds.nl. 
terug naar boven