Als deze mail niet goed wordt weergegeven, bekijk dan de online versie
Mei 2013
NWSFLITS
Filmpjes met UPO uitleg
UPO digitaal
Pensioenfonds op locatie
AOW
Financiële positie
 

Pieter vertelt u over het UPO
Liever uw UPO digitaal ontvangen?
Inloopspreekuren bij Engine Services
AOW wijzigingen
Altijd op de hoogte via klmgrondfonds.nl

 

Ik meld me aan voor de nieuwsbrief | Bekijk of wijzig uw gegevens | Stuur door naar een vriend
NWSFLTS
Hierbij ontvangt u de derde NWSFlits van 2013.
Kent u mensen die zich nog niet hebben aangemeld voor de NWSflits? Stuur deze nieuwsbrief dan door.

Als u zich wilt aanmelden voor de NWSflits klikt u hier.
terug naar boven

Pieter vertelt u over het UPO
Op 23 mei heeft u het Uniform Pensioenoverzicht ontvangen. Hierin kunt u onder meer zien welk pensioen u tot nu toe heeft opgebouwd en hoeveel pensioen u ontvangt als u tot aan uw pensioendatum bij KLM blijft werken.

Hebt u vragen over het Uniform Pensioenoverzicht? In de UPO sectie op de website klmgrondfonds.nl vindt u verschillende filmpjes met uitleg over het UPO. Ook vindt u een lijst met veelgestelde vragen. Wordt uw vraag hier niet beantwoord dan kunt u natuurlijk altijd rechtstreeks contact met ons opnemen. De afdeling pensioenservice is bereikbaar via 020 426 62 10 of via het e-mailadres pensioenservice@klmgrondfonds.nl.


terug naar boven
Liever uw UPO digitaal ontvangen?
Dat kan dat vanaf dit jaar ook. Via de pensioenplanner op Mijn KLM pensioen kunt u aangeven of u uw UPO alleen nog digitaal wilt ontvangen. U ontvangt volgend jaar bericht van ons als uw UPO 2014 digitaal voor u klaar staat. Het pensioenfonds streeft ernaar steeds meer gebruik te maken van digitale communicatie, dit is een stuk milieuvriendelijker.
terug naar boven
INLOOPSPREEKUREN BIJ ENGINE SERVICES
Van maandag 27 mei tot en met 31 mei is het pensioenfonds bij Engine Services. Het fonds organiseert daar UPO inloopspreekuren. In de pensioenstand kunnen medewerkers van Engine Services met al hun pensioenvragen terecht.

Lees meer over de pensioenstand
terug naar boven
AOW Wijzigingen
Er komen nog steeds veel vragen binnen over de verhoging van de AOW-leeftijd. Wilt u ook weten wat de verhoging van de AOW-leeftijd voor u betekent? Lees dan het AOW-dossier op onze website. Hierin leest u welk pakket aan maatregelen het bestuur heeft genomen in verband met de verschuiving van de AOW-leeftijd.
terug naar boven
Altijd op de hoogte via klmgrondfonds.nl
Op de website van het pensioenfonds kunt u altijd de meest actuele informatie vinden over de financiële positie van het pensioenfonds. Maandelijks wordt de stand van de dekkingsgraad aan u doorgegeven en ieder kwartaal vindt u een uitgebreide kwartaalrapportage.

De dekkingsgraad eind april 2013 is 121,6%. De stand eind mei vindt u rond 7 juni op de website.

Lees meer over de financiële positie van het fonds.
terug naar boven