Als deze mail niet goed wordt weergegeven, bekijk dan de online versie
Maart 2011
NWSFLITS
Financiële situatie
AOW
Focus
Webteksten
Derde editie
Dekkingsgraad eind februari
Ingangsdatum AOW verandert per 1 april
Focus maart is uitgekomen
Webteksten bijgewerkt

 

Ik meld me aan voor de nieuwsbrief | Bekijk of wijzig uw gegevens | Stuur door naar een vriend
NWSflits: derde editie
Hierbij ontvangt u de derde NWSflits van het Algemeen Pensioenfonds KLM. Meer dan 2500 mensen hebben zich inmiddels al aangemeld voor de nieuwsbrief. In NWSflits houden we u op de hoogte van recente ontwikkelingen bij uw pensioenfonds.

Kent u mensen die zich nog niet hebben aangemeld voor de NWSflits van het Algemeen pensioenfonds KLM? Stuur deze nieuwsflits dan door. Als u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief klikt u hier .
terug naar boven
Financiële situatie van het Algemeen fonds
Eind februari staat de dekkingsgraad van het Algemeen Pensioenfonds KLM op 110,9%, op basis van de door DNB gepubliceerde rentetermijnstructuur. De nominale dekkingsgraad geeft de verhouding weer tussen het vermogen en de verplichtingen van het fonds en is de graadmeter voor de financiële positie.
> Lees meer over de financiële positie van het pensioenfonds

terug naar boven
AOW ingangsdatum verandert
Per 1 april verandert de ingangsdatum van de AOW-uitkering die u ontvangt van de Sociale Verzekeringsbank. Wordt u dit jaar 65 dan kunt u hiermee te maken krijgen.

Het pensioenfonds heeft alle direct betrokkenen per brief geïnformeerd. Ook in Focus en op de website kunt u lezen wat deze wijziging betekent.
> Lees meer over de wijziging ingangsdatum AOW
terug naar boven
Focus
De Focus is in de week van 12 maart weer bij iedereen op de mat gevallen. In deze Focus leest u meer over: de beleggingen in 2012, wat er op de agenda van het bestuur staat de komende maanden, reacties van deelnemers op het indexatiebesluit en over de verbeterde zoek en antwoordmodule op de website.

De volgende Focus verschijnt in juli en staat in het teken van het jaarverslag van het pensioenfonds.
> Bekijk de Focus van maart online
terug naar boven
Webteksten bijgewerkt
Het pensioenfonds heeft recentelijk de webteksten over het beleid van het pensioenfonds en de organisatie van het fonds bijgewerkt.

> Lees meer over het beleid van het pensioenfonds


> Lees meer over de organisatie en het bestuur
terug naar boven